Посета проф. др Терезе Русо са Правног факултета Универзитета у Салерну

У оквиру сарадње Института за упоредно право и Института за криминолошка и социолошка истраживања са Департманом за правне науке Универзитета у Салерну професорка Тереза Русо посетиће Београд у периоду 14-15. новембра 2023. године.

Проф. Русо ће 14. новембра 2023. године на Институту за криминолошка и социолошка истраживања у Београду одржати гостујуће предавање о међународној и европској правној сарадњи у кривичним стварима. Предавање почиње у 12 часова у великој сали Института за криминолошка и социолошка истраживања, на адреси Грачаничка 18. Предавање је намењено студентима завршних година основних студија правног факултета, студентима мастер студија, полазницима Правосудне академије, као и новоизабраним судијама и тужиоцима. Заинтересовани се могу пријавити на емаил адресу: m.m.boskovic@roldevelopmentlab.com до 10. новембра 2023. године.

Потом ће 15. новембра проф. Русо посетити Институт за упоредно право где ће са представницима Института разговарати о даљој сарадњи на основу оквирног споразума који је Институт за упоредно право потписао са Департманом за правне науке Универзитета у Салерну у марту 2023. године.

 

Биографија др Русо

Још догађаја