Okrugli sto “Oporezivanje u IT industriji”

Institut za uporedno pravo sa zadovoljstvom vas poziva na okrugli sto posvećen temi “Oporezivanje u IT industriji”, koji će se održati u konferencijskoj sali Instituta na lokaciji Terazije 41 u Beogradu.
Okrugli sto će otvoriti prof. dr. Jelena Ceranić Perišić, v.d. direktorka Instituta za uporedno pravo.
Ovaj značajan događaj sastoji se iz dva panela koja će se baviti ključnim aspektima oporezivanja u IT sektoru: prvo, osvrt na položaj freelancera, a zatim poslovanje sa inostranstvom. Naši izlagači su stručnjaci iz oblasti prava i poreskog savetovanja, među kojima su Miloš Vasović, istraživač saradnik na Institutu za uporedno pravo, Miloš Krstić, poreski savetnik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, i Aleksandar Vasić, poreski savetnik i računovođa.
Posebno interesantan deo okruglog stola će biti panel posvećen pričama uspešnih iz ove industrije, sa govornicima kao što su Vuk Popović, osnivač kompanije Quantox, i Nebojša Bjelotomić, direktor Inicijative “Digitalna Srbija”.
Ulaz je slobodan za sve zainteresovane, a Okrugli sto će se održati 4. juna s početkom u 17 časova.
Ovo je jedinstvena prilika da se dublje upustite u diskusiju o izazovima i mogućnostima oporezivanja u IT sektoru, kao i da čujete iskustva i savete stručnjaka iz ove oblasti.
Vidimo se!